HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

DULCET ROSE

2014.11.25. 00:24

szerző: RUZSA_VIKTOR

A november 22-i jótékonysági integrált divatbemutatót követően november 24-én hétfőn délután tiszteletét tette Rádiónkban az egyik kollekció tervezője, Rózsa Szilvia modell, divattervező és férje, Dakó Zsolt virágkötő mester, aki virágkompozícióból készült ruhakölteményei mellett esküvői kompozíciókat is készít. De vajon hogyan készül egy-egy ilyen kollekció? Milyen kapcsolat fűzi őket a "Mozdulj!" Közhasznú Egyesülethez?   Milyen a f fogyatékossággal élő emberekhez fűződő viszonyuk? - és még  számtalan érdekes kérdés és a rájuk adott tanulságos válaszok... A beszélgetés november 28-i pénteki "Handycap" című magazinunkban kerül adásba, 13 órai kezdettel.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr56930517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása