HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Szeptember 26-án sugárzott műsorunkban vendégem Gátfalvi Tamás, a Nextent Informatika ZRT Vezérigazgató-helyettese volt, akivel egy érdekes kezdeményezésről, az ugynevezett Civil Licitről beszélgettünk. A project lényege, hogy egy látszólag szokványos aukció keretében különböző jótékonysági programokat bocsátanak árverésre. Amiért ezek az árverések mégsem szokványosak, hogy itt nem egy konkrét terméket, hanem egy támogató akciót lehet "megvásárolni". A Nextent 2011-ben nyertes volt, két jótékonysági akciót "vásárolt meg", vagyis adta támogatását az akciókhoz. Ezen akciók között volt például egy olyan kezdeményezés, melynek keretében a Szempont Alapítvány munkatársai segítségével a Telenor munkatársai elsajátíthatták, hogy hogyan lehet jól segíteni egy üzletükbe érkező látássérült embernek. A Nextent emellett a Salva Vita Alapítvány egyik programját is támogatták.

 

Hogy melyik is volt ez? Erről is szóltunk.

 

A beszlégetést kéthete csütörtökön délután rögzítettük.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr604805233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása