HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Bartók Bélát, a XX. század egyik legmeghatározóbb magyar zeneszerzőjét világszerte ismerik. Neve hallatán mindenki fülében cseng legalább egy-két közismert téma. Egyik ilyen az "Allegro Barbaro" - de hogy miért e mű címét kölcsönözte 2017-es koncertturnéjának a Muzsikás együttes - többek között erről beszélgettem a Civil Rádióban Hamar Dániellel és Pórteleki Lászlóval, a zenekar két tagjával a Civil Rádióban. A felvétel 2017. április 13-án készült a Rádió programajánlóiba.
 
A beszélgetést április 18-án kedden délután "117 perc" című magazinunkban is hallhatjátok, mely magazin 16 órakor kezdődik.
 
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr3912430199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása