HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A videón látható ember mind Domingo koncertjére érkezett - volna, de nem jutottunk be. :(
 
Hatalmas érdeklődés övezte Plácido Domingo világhírű spanyol tenor ingyenes opera- és operett-koncertjét. Olyannyira, hogy a Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól, a lejárattól a pár száz méterre lévő főbejáratig több ezren álltunk, megtömve a plasztert. Én 19:06 - 19:59 között. Gyakran bemondták a hangosbemondóban, hogy helyet csak a megfelelő számú kapacitás erejéig tudnak biztosítani, legalább hatszor. Majd egyszer csak sajnálattal közölték, hogy nincs több hely, nem tudnak több vendéget beengedni. Így több százan, ha nem ezre fordultunk vissza a metróba. Ez a videó már akkor készült, amikor több századmagammal nagy szomorúan visszaindultam a metróba. Jó szórakozást azoknak, akik bejutottak. :( Mi meg nem voltunk elég "koránkelők". :( Ugyanakkor ez szerencsére azt is jelenti, hogy nagy az igény a komolyzenére, teljesen vegyes korosztály volt, egész fiataloktól az idősekig.
 
Szerencsére azonban nem volt tülekedés. A tömeg kultúráltan várt a sorára, és hazafelé is így indultunk. Voltak, akik megszólták a szervezést, illetve olyan is volt, aki mondta, hogy ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen lehetőség.
 
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr4810117460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása