HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

TAVASZVÁRÓ HÉTVÉGE

2016.03.22. 15:55

szerző: RUZSA_VIKTOR

Sándor, József, Benedek - zsákban hozzák a meleget. Ezt tartja a népi bölcsesség. Most úgy tűnik, a meleg még kicsit várat magára, már ami az időjárást illeti. A hangulat azonban már most tavaszi, és már az is volt az előző hétvégén is a Civil Rádiónak is otthont adó Fonóban.

 

Március 18-án pénteken este Ifj. Csoóri Sándor népzenészt, a táncház-mozgalom egyik alapítóját köszöntötték hatvanadik születés- és névnapja alkalmából egykori tanítványai, zenész-barátai. A Fonó nagyterme dugig megtelt, sőt, a koncert szünetében és utána a büfében sem lehetett panasz a forgalomra. Hasonlóképp a másnapi, március 19-i esti Szent Patrik-napi koncerten, amikor is a kelta-ír zenét játszó Bran együttes adott koncertet, Patrikhoz fűződő kelta-ír mondákkal megspékelve.

A Civil Rádió "117 perc" című műsorában a március 14-i héten meghívásomra A Hét embere Ifj. Csoóri Sándor volt, a vele készült valamennyi interjúból készült, e hét vasárnap este 20 órától hallható válogatást pedig a pénteki koncertet megelőzően Kemény Dani kollégámmal CD-re írtuk, a CD-t a koncert szünetében átadtam neki. Nagyon örült neki, én is, viszont, hiszen szemmel láthatóan sikerült neki nagy örömöt szerezni. Mind emellett hab a tortán, hogy a Művész március 15-e alkalmából Kossuth-díjat vehetett át eddigi munkásságáért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr118512258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása