HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

E hét szerda testi "Fillagória - A védett közösségi tér" című műsorunkban ismét egy tematikus estét tartottunk: Ismét a művészet és a sport kapcsolatát, illetve e két dolog jótékony hatását vettük górcső alá.

"FülbeVali" címmel jelent meg néhány hete Hajdan Vali - ahogy magát nevezi - versíró, közönségszervező kötete. A Művésznő ezt egy nagysikerű könyvbemutatóval  ünnepelte még idén március 29-én a Club 22-ben, a VII. kerületben. A könyvbemutatót követően interjút adott Rádiónknak, meghívásomra érkezett stúdiónkba, és örömmel mesélt munkásságáról, a színházhoz kötődő viszonyáról, érzéseiről, és mondott el néhány rövid verset. Ezt az interjút hallhatták  május 21-i műsorunkban.

Műsorunk második részében Tarcsi Géza interjúja következett Lovász Gábor kempo-nagymesterrel, aki Géza meghívására érkezett stúdiónkba. A Mester több, mint három évtizedes edzői múlttal rendelkezik, és akkor még az előtte lévő, tanulóévekről nem is beszéltünk. Néhány éve pedig úgy határozott, hogy mozgáskorlátozottaknak is megmutatja a kempo fogásait - azóta nagy sikerrel edz fogyatékossággal élő  tanítványokat is.

 

 

 

 

A Mozdulj! Közhasznú Egyesület kiemelten fontosnak tartja az integrációt, ezért évek óta rendszeresen szervez kirándulásokat, különféle művészeti fesztiválokat, kiállításokat, gálaműsorokat, és - nem utolsó sorban - vers- és prózaíró pályázatot is hirdet. Idén is meghírdette versíró pályázatát, melynek díjátadója május 25-én szombaton zajlott az Alexandre Kávézóban. Ezen eseményről immár videófelvételt is láthattok, méghozzá a teljes Díjátadót, három részben. Ezzel egyidőben elindítottam "Fillagória - A védett közösségi tér" című műsorunk hivatalos Youtube-csatornáját is.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr816204103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása