HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ISTEN HOZOTT 2014!

2014.01.01. 01:04

szerző: RUZSA_VIKTOR

A Himnusz hangjai és az Újév első percei - minden évben meghatóak számomra...


Bár újévi fogadalmat - amint korábban említettem - nem tettem, viszont köszönetet mondok Családomnak Barátaimnak, Ismerőseimnek, akik mellettem voltak, nem csak 2013-ban, és vannak most  is. Szüleimnek, akikre mindíg számíthatok. Nagyszüleimnek, akik mindíg számíthatnak ránk. Barátaimnak, akikkel sok szép élményben volt részem, nem csak 2013-ban, hanem az azt megelőző években is. Köszönetet mondok a Civil Rádió munkatársainak, akik befogadtak, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, akik nem csak hirdetik az egymás iránti toleranciát, a másság elfogadását, hanem valóban, őszintén ennek megfelelően is viselkednek. Köszönetet mondok a Kormorán Memory Band tagjainak, s miután  senkit sem szeretnék megsérteni, hiszen valamennyiüket egyformán szeretem, szívem szerint nem emelnék ki senkit sem - mégis, ha ki kellene emelnem valakit, vagy valakiket, akkor ők Margit Józsi énekes-zeneszerző, basszusgitáros és Jenei Szilveszter énekes-gitáros, zeneszerző, akikkel méléyebb kapcsolat alakult ki az elmúlt három évben.  Hosszan lehetne részletezni, hogy miért, de ez inkább maradjon meg köztünk, hiszen épp ez a szép ebben, hogy vannak dolgok, melyeket csak mi tudunk, hogy miért alakultak úgy, ahogyan történtek.   

Barátaimnak, Hallgatóinknak pedig megígérhetem, hogy igyekszem folytatni azt, amit az elmúlt években is csináltam, és igyekszem, igyekszünk mielőbb megújulni is - mert szükség van a folytonos megújulásra.

A Civil Rádió  2014-ben is szólni fog!

... És íme - már el is telt egy óra 2014-ből!

Isten hozott  2014!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr745719551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása