HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ma délben érkezett egy hangüzenet és egy SMS, melyben a mára meghívott vendégem lemondta a késő délutáni interjút. Eredetileg ugyanis úgy volt, hogy ma délután ötre érkezik stúdiónkba, hogy  rögzíthessem "Fillagória - A védett közösségi tér" című műsorunk mai adását.  Azonban csak jövő hét szerdán este tud jönni. Gyorsan kellett döntenem, hogy  mely tartalék anyagot szerkesszem be ma esti adásunkba. Szerencsére egy magamfajta, magára valamit is adó műsorkészítő több órányi hangfelvételt készt egy-egy helyszíni riport elkészítésekor, egy-egy témával kapcsolatban. Így történt ez múlt szerdán is, amikor is a K&H Gyógyvarázs  Gyermekegészségügyi Program jubileumi  díjátadójáról készítettem  anyagot. Az azt követő pénteki "Handycap" című műsorunkban egy rövid riportot adtunk le, azonban magáról a díjátadóról készített felvétel még sehol nem hangzott el. Így ma ez az 53 és fél perces felvétel került adásba - szerencsére épp belefért műsorunkba egy rövid felvezetőt követően.

Aki lemaradt volna róla, vagy szeretné újra meghallgatni - itt megteheti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr735436369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása