HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Mai "Fillagória" adásunk még múlt héten szombaton összeállítottam. Korábban élő riportot terveztem, aztán később jutott eszembe, hogy jó lenne elmenni a Kormorán Memory Band soron következő, május 22-i Klubjába a Backstage Pubba, ezért végül a múlt héten úgy döntöttem, hogy szombat délelőttre hívom vendégeim, hogy előre rögzíthessem ma esti műsorunk. Az eredeti elképzelés szerint a Telenor Magyarország ZRT és a Magyar Vöröskereszt egy-egy illetékes munkatársát hívtam volna, annak kapcsán, hogy május 8-a a Vöröskereszt  Világnapja, illetve, hogy ezen a napon stratégiai megállapodás született a Telenor Magyarország ZRT és a Magyar Vöröskereszt között, ennek értelmében Hazánk kisebb települései mobilinternet-hozzáférést kapnak, mely segítségével egy esetleges katasztrófahelyzet esetén gyorsabb, hatékonyabb segítségnyújtás lehetséges. Mivel azonban még nem kaptam visszajelzést, így végül múlt szombaton a május 5-i gálaműsorról készült,  egy korábbi "Handycap" című műsorunkban már leadott  riportnak készítettem el egy hosszabb változatát, ezt hallhatták Hallgatóink.

Kedden este egy hosszú szerkesztőségi ülés volt a Neston Rádióval néhány hete létrejött együttműködés kapcsán, mely együttműködés eredményeként május 27-étől, hétfőtől hétköznap délelőtt 7 - 12 óráig tartó műsorsávunk értékesítjük, ebben az időben az FM 98 MHz-es frekvencián a Neston Rádió műsora szól. E rádió egyébként csak interneten sugározza műsorát. Így a megszűnő délelőtti műsorokból kikerült műsorkészítők Rádiónk többi, régebbi, tapasztaltabb műsorvezetőivel együtt egy hétköznap délután 16 - 18 óra között jelentkező magazinműsorban kapnak más feladatokat, újabb lehetőséget.

Ma este pedig egy újabb klubkoncert volt a Backstage Pubban - a Kormorán Memory Band ezúttal régen hallott  dalait is hallhattuk. Ezúttal nem tartottak szünetet, hogy még több dalra legyen idő, előzenekar pedig az Elvileg Blues Band volt, akik színvonalas blues-t és rock and roll-t játszottak. A KMB koncertje után még egy pohár italt elfogyasztottunk két Hölgy barátommal, Ágival és Icával, aztán Szilveszter ezúttal is haza hozott minket.

Ez már szinte közhely - de most is csak azt tudom mondani, hogy remek buli volt - köszönjük!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr915313803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása