HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

FÉLIG REÁL - FÉLIG KMB

2012.12.13. 00:42

szerző: RUZSA_VIKTOR

Különleges karácsonyi Klubkoncertet adott a Kormorán Memory Band a városligeti Backstage Pubban december 12-én, szerdán este. A hegedűs nélkül maradt együttes végül félig-meddig Reál Margit kísérőzenekarrá avanzsált, azaz a műsor első felében Margit Józsi nemrég megjelent albumáról játszott néhány dalt, majd egy  rövid karácsonyi csokor következett, mely a zenekar korábban megjelent Erdélyi Betlehem és Fehér Karácsony című lemezén hallható néhány dalokból került kiválasztásra.  Külön figyelmet érdemel, hogy egy kedves Rajongótársunk, Barátunk, Molnár Angéla fuvolista vendégszereplése  emelte az est fényét, olyannyira, hogy ragyogott a színpad. Ráadásul sok esetben az eddig megszokott hegedűszólamot is pótolni kellett, ami külön figyelmet érdemelt.  Az előzenekar pedig a billentyűs Vereczkei Attila fiából és tanítványaiból álló SKA-cok nevű formáció volt, amely hamisítatlan Ska-dalokkal örvendeztetett meg minket, ráadásul zseniális produkciójuk fényét emelte, hogy szinte csak saját dalokkal rukkoltak elő. Aki lemaradt erről a felejthetetlen buliról, legközelebb 2013. január 9-én szerdán találkozhat a KMB -vel a Backstage-ben - feltéve, ha addig tényleg vége nem lesz a világnak. Remélhetőleg akkor már Pétert is újra láthatjuk, hallhatjuk majd, aki e koncerttel éppen egy időben másutt, egy másik formációban adott egy  másik koncertet, a Kormorán egykori hegedűsei közül pedig volt, aki nem vállalta, és volt, aki az utolsó pillanatban, pár órával az esti  Klubkoncert előtt lemondta a fellépést.



Amennyiben tehát mégsem lesz vége a világnak, úgy mindenkinek kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok szeretettel, és köszönöm, köszönjük a felejthetetlen koncertélményt, egyrészt a KMB-nek, másrészt a Vereczkei Attila billentyűs, tanár fiából és tanítványaiból álló, főképp saját szerzeményeket előadó  SKA-coknak, akik hamisítatlan ska-stílusú dalokkal örvendeztettek meg minket. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr814962854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása