HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A SOROZAT FOLYTATÓDIK

2011.11.13. 16:43

szerző: RUZSA_VIKTOR

E hét végén szombat este újra találkozhattunk Barátainkkal, ezúttal a városligeti Backstage Pubban. Már a tavalyi évadban is felmerült, hogy elképzelhető, hogy a havonta megrendezésre kerülő Kormorán Memory Band Klubkoncertek új helyszínen lesznek, és nem a Fonóban, ahol  eddig. Az eset konkrét okáról mi nem sokat tudunk, mindössze annyit, hogy a Zenekarnak nem mindig sikerült konkrét időpontban megállapodniuk a hely vezetőivel, és az általuk képviselt műfa jnem volt túl közkedvelt ott. Utóbb kiderült, hogy főképp ez volt az oka annak is, hogy a Civil Rádió vezetése nem kérte az együttest a november 18-i S.O.S. CR Folk- és Világzenei Fesztiválra sem – noha az együttes elsőként vállalta a fellépést a segélykoncerten. Mint kiderült, a „már tele van a fellépők listája, több jelentkezőt nem tudunk fogadni” pusztán fedősztori volt. Én azonban – mikor ez kiderült – úgy éreztem, jobb tiszta vizet önteni  a pohárba, és elmondani az igazat Barátaimnak – így is történt tegnap este. Hogy miért nem kedvelt az általuk képviselt műfaj ott, erről lehetne hosszasan vitázni az ebben illetékesekkel – de mi mégis úgy gondoljuk, akik ismerjük és szeretjük őket, hogy talán nem érdemes. A lényeg, hogy mi minden alkalommal jól érezzük magunkat, számunkra mindig felejthetetlen élményt nyújtanak koncertjeikkel – így volt ez a mostani, november 12-én megrendezett Klubon is. Már szeptember óta új helyszínen, a városligeti Backstage Pubban  tartják klubkoncertjeiket – én viszont munkám miatt, mivel eddig a Klubok hétköznap estéken voltak, nem tudtam elmenni, most viszont sikerült pótolnom.

 

Még csütörtök este megbeszéltük Emesével, hogy érdemes kapunyitásra odamenni, mert – úgy tudtuk – vendégzenekar is lesz, mint az a helyszínen kiderült azonban, nem jött, így én azt sem tudom, eredetileg kik lettek volna. Mi mindenesetre már fél hét körül ott voltunk, ott találkoztunk. A buli nem sokkal este nyolc után vette kezdetét, a csaknem kétórás, két részből álló koncerten most is felcsendült néhány régi- és új dal, a régi Kormorán-időszakból, és a KMB  alakulását követő időkből egyaránt. A koncertet követően az együttes gitárosa, Jenei Szilveszter  felajánlotta, ha van időm , nyugodtan várjam meg, és elhoz kocsival – így is történt, útjában hazafelé hazáig hozott.

 

Odakint kissé hűvösre forduló késő őszi idő – de odabent meleg fogadtatás, amiért köszönet a hely munkatársainak és a Zenekarnak, akik a kiváló hangulatról gondoskodtak.

 

 

Címkék: civil rádió jenei memory kormorán band; szilveszter;

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr413374736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása