HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

BOHÓCOK A LÁTHATÁRON

2010.11.11. 22:49

szerző: RUZSA_VIKTOR

November 10-i szerda esti "Fillagória" adásunkban szó szerint bohóckodtunk, örömködtünk, jól éreztük magunkat, és - ahogy mondani szokták - egymást...

 

 

A kemény délelőtti telefonos munkavégzés után jól esett kicsit ellazulni. Munka után még hazasiettem ebédelni, illetve elkészíteni egy kis összefoglalót a múlt szombati születésnapi eseményről, melyet műsorunk második felében be is mutattunk Hallgatóinknak. Na de ne szaladjunk ennyire előre! Még néhány hete kaptam egy elérhetőséget egy alig másfél éve indult kezdeményezés életrehívójához, Feuer Yvette-hez, aki néhány éve Amerikában látott először ilyet, s ennek mintájára hozta létre MAgyarországon is ezt a kezdeményezést, melynek lényege, hogy hátrányos helyzetű kistérségekben élő gyermekeknek szerveznek vidám, humoros előadásokat, bohócoknak öltözve, színészekkel. A társulat neve: Bohócok a láthatáron, a csoporthoz pedig nemrég,  egészen pontosan idén március elején csatlakozott Szegedi Tamás is, ma pedig férfi színészeket keresnek. Ehhez kérték, kérik a Civil Rádió, illetve Hallgatóink segítségét, így történt az, hogy most szerdai, november 10-i "Fillagória" adásunkba meghívtam őket  egy vidám hangvételű, kötetlen stúdióbeszélgetésre.

Műsorunk második részében pedig a már említett születésnapi rendezvényünkről  hallhattatok egy kis összefoglalót - iletve nemsokára itt is meghallgathatjátok.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr992442737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása