HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

CIVIL AZ ÉTERBEN

2010.08.22. 22:40

szerző: RUZSA_VIKTOR

Édesanyám hívott a héten, hogy menjek át ma hozzá ebédre.

 

Mielőtt azonban ezen meghívásának eleget tettem volna, még délelőtt a stúdióba mentem, mivel egyik kedves Kollégám, Radó László egyéb hétköznapi elfoglaltságai miatt ma ért rá interjút adni Jubileumi születésnapi műsorunkba, s mivel páros vasárnap délutánonként 16 - 18 óra között hallható "Civil az éterben" című műsorunkat készítik Géczi Gáborral, így adott volt a remek alkalom, hogy - miután ők amúgyis mindíg órákkal az élő adás előtt bent vannak már,  mivel néhány érdekességet, a műsor bizonyos részeit előre rögzítik - ma ráér interjút adni, de természetesen Géczi Gábor is mondott még pár dolgot, noha vele készítettem már interjút.  Radó Laci 12 éve került Rádiónkhoz, mivel nővére fia jóbarátja Weisz Iván Kollégánknak, s mivel Iván és Laci  mindössze néhány háznyira laknak, s laktak egymástól, így Iván egyszer megkereste Lacit, hogy nem lenne-e kedve egyszer bejönni, és megnézni a Civil Rádiót. Lacinak - aki egyébként képzőművészettel, azon belül is grafikával, festészettel foglalkozik -  volt kedve, s ahogy - maga fogalmazott - a grafikában lehet játszani a színekkel, egy rádióban úgy lehet játszani a hangokkal. Már gyermekkorában régi vágya volt, hogy egyszer rádiós műsorvezető legyen. Akkoriban, még az 1960-as-, 1970-es években rendszeresen hallgatta a közszolgálati rádióban hallható "Vasárnapi Koktél"-t, amelyben a kor új slágereit mutatták be, már akkor elhatározta, hogy álmait egyszer majd megvalósítja. Így is történt, s immár 12 éve készít irodalmi- és rockzenei műsort, vagyis ma már együtt Gáborral.

 

Az interjút kvöetően, nem sokkal 13 óra előtt indultam Édesanyámékhoz, ahol egy kellemes vasárnap délutánt töltöttem el. Ráadásul Édesanyámék egy hétig Köszegen nyaraltak, hozott finom kőszegi vörösbort, azzal kedveskedett a vasárnapi ebéd mellé, amely egyébként héjában sült krumpli és párizsi szelet volt...

 

 

Nem sokkal este hét után indultam haza. Az idő hamisítatlanul nyári volt, noha augusztus vége van már, a nappalok egyre rövidebbek, már nyolc órakor szürkül, ám még most is 30-32 fok volt, még este is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr962239930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása