HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ma délben újabb kötözés, kezelés. Szerencsére azonban ma is jó hírekkel bíztattak, s mostmár annyira gyógyult jobb lábfejem, hogy már kisebb kötést kaptam, nem is az egész lábfejemre, csak felső részére és lábújjaimra, ráadásul a "piros paprikás" kenőcsöt is megúsztam, helyette gyógyszerrel átitatott gézlapot kaptam a még vizenyős sebekre.

 

A kezelést követően, úgy délután egy óra felé elindultam a stúdióba, mivel a nagy lábújjamra tett nyomókötés miatt jobb lábfejem, s ezáltal járásom kissé merevvé vált, vagy negyedórába tellt, míg a Péterfi Sándor utcai Kórház főbejáratától eljutottam a Huszár utcai buszmegállóig, ahonnan a 173-as busszal mentem Kelnföld Városközpontig. Onnan ismét egy jókora séta, vagy félórás gyalogút, ráadásul mindezt nehezítette, hogy az Etele út mindkét oldalán, a járda mentén útépítők dolgoztak, így egy-egy járdáról való lelépés, illetve egy-egy újabb járdára való fellépés már-már olymértékű akadálynak bizonyult, mint egy enyhén mozgáskorlátozott embernek. Azért nem sokkal fél három után beértem a stúdióba. A 2-es stúdió épp üres volt, így jutott idő még néhány telefonra, kisebb szervezésre, további Kollégák toborzására Születésnapi Műsorunkhoz.

Délután 16 - 20 óra között azonban nyolc kiváló Kollégával, remek Baráttal sikerült rövid, 10-15 perces interjúkat készítenem. Valamennyien őszinte elhivatottsággal, szeretettel beszéltek a Civil Rádióról, Rádiónkhoz való személyes kötődésükről, kapcsolataikról. Különösképpen egykori Főszerkesztőnk, Berek Péter, aki 16:14 és 17:00 óra közötti Csütörtök délutáni kultúrális programajnlóját követően, mint alapító tag,  hosszasan mesélt Rádiónk megalapításáról, arról, hogy az 1989-es rendszerváltást követően megalkotott Egyesületi Törvény lehetővé tette különféle civil szervezetek, egyesületek létrejöttét - ám akkoriban egyetlen hazai médium nem vállalta fel ezen egyesületeket, azt, hogy foglalkozzon velük, hogy hírt adjon tevékenységükről. Péter és jónéhány közösségfejlesztő Kolléga - köztük Péterfi Ferenc, Rádiónk egykori Elnöke - ezért érezte úgy, hogy szükségszerűvé vált egy olyan közösségi médium létrehozása, melyhírt ad a Magyarországon működő különféle egyesületekről. Na persze a Civil Rádió ma már azért szerencsére ennél jóval több.  Péteren kívül a mai alkalommal mikrofon elé ült, és mesélt még Abelovszky György, a jelenleg kedenként 18:00 órától hallható "Zenebatyu" című műsorunk szerkesztője, a korábban már említett Bíró Zsolt és műsorvezető társa, Kelemen Gábor, a csütörtök esténként 18:00 órakor kezdődő "Gospel Café" című műsorunk házigazdái, Preszl Éva és lánya, Takács Éva, a kéthetente péntek délután 14:00 órakor hallható "Szocio-panoráma" című műsorunk készítői, Bartha László, a hétfő esténként 21:00 órától hallható "Zenemalom" című világzenei műsorunk szerkesztő-műsorvezetője, és végezetül, de nem utolsó sorban Rádiónk műszaki vezetője, műsorkoordinátora, Magyar Ádám 

 

Folytatás augusztus 2-án hétfőn délután 16 - 20 óra között, mivel főállású elfoglaltságom is, illetve a nyári szabadságolások, a többi Kolléga egyéb elfoglaltsága is  így tette lehetővé a következő, Születésnapi műsorunkba készítendő interjúk  felvételének időpontjának meghatározását, természetesen hosszas egyeztetést, szervezést követően.

 

 

Köszönet Kollégáimnak, Barátaimnak a már eddig is nyújtott segítségükért, és azért, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy a velük készült interjúkat vágatlanul közreadjuk - elsőként itt, de hamarosan "Fillagória" című műsorunk honlapján is.

 

 

 

Nem sokkal este nyolc előtt végeztem, majd egy kellemes esti séta a forró naplementében a 47-es villamos megállójáig, majd miután sikerült épp elérni a még bent álló 47-es villamost, már háromnegyed kilenckor itthon voltam.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr292169597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása