HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

2017. szeptember 10-én ünnepelte 65. születésnapját Gaál Áron költő, műfordító, aki ugyanebben az évben 30 éves pályafutását is ünnepelhette.
 
 
A költő 2012. óta támogatja a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét - így az ő tiszteletére rendeztek gálaestet a Szövetség budapesti székházának Hermina Termében még születésnapja előtt, 2017. augusztus 25-én. 
 
Az esemény előtt Ruzsa Viktor készített róla hangos portrét,  amely a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorának 2017. szeptember 15-i  adásában hangzott el.  
 
A műsorban az interjú előtt és közben a költő néhány verse is elhangzik Kovács Judit, a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete  Horizont Kultúrcsoportjának tagja, Simor András színművész, a Pesti Magyar Színház tagja, Ézsiás László költő, előadóművész, a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete Horizont Kultúrcsoportjának tagja, valamint a szerző, Gaál Áron előadásában. Zongorán közreműködik Dr. Péter Árpád.
 
Felelős szerkesztő: Bereczk Istvánné Bihari Erzsébet, a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete Horizont Kultúrcsoportjának  vezetője.
 
 
A felvételt Ruzsa Viktor készítette.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr7712922637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása