HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ezúton is nagyon szépen köszönöm Bömisch Laci barátomnak, és a többieknek, hogy megvártak a Margitsziget bejárójánál, a villamosmegállóban. Mindannyian tudták, hogy este 18.00-ig élő adásban vagyok a Civil Rádióban. este 6.30-ra szervezték a találkozót, de én csak 7.00 előtt 5 perccel értem oda. Persze tudták, mert Lacinak szóltam telefonon. jól esett az egész napos stúdiómunka után az esti kiruccanás, főleg ilyen remek időben, nagyon kellemes mérséklet volt. Gyönyörű a felújított Margitsziget. A zenélő szökőkút este 21.00-tól majd 1 h-n keresztül gazdag látvánnyal, és zenei kínálattal várta az érdeklődőket. Liszt Ferenc mellett jól megfért a Dire Straits, vagy épp Weiner Leó és mindenféle egyéb klasszikus zeneszerző művei. örömmel osztom meg veletek, bár aki teheti, menjen el élőben megnézni, meghallgatni . Érdemes. :)
 
Részlet a színes zenélő szökőkút este 21 órakor kezdődött programjából.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr2812729682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása