HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Az Emberek Vagyunk Egyesület több integrált programot is szervezett már, hatalmas sikerrel, fogyatékossággal élőknek és épeknek egyaránt. Hiszen ezen programok lényege épp azt a célt szolgálja, hogy felhívjuk a körülöttünk élők figyelmét arra, hogy mindenkinek joga van a kultúrált élethez, a kikapcsolódáshoz, a szórakozáshoz, a sporthoz, a szabadidő hasznos eltöltéséhez. 

 

 

2017. augusztus 5-ére szombatra, délelőtt 10:30-ra a Fővárosi Állat- és Növénykertbe szervez sétát az Emberek Vagyunk egyesület. Azonban most úgy néz ki, hogy nincs olyan ember, aki szakszerűen  tudna mesélni az Állatkertről és az ott látható állatokról látássérülteknek, és a jelnyelvi tolmácsolás sem megoldott. Ezen kíván változtatni az Egyesület, melynek elnökével, Nosz Jánossal beszélgettünk a Civil Rádió "117 perc" című magazinjának 2017. július 25-i és "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjának 2017. július 28-i adásában.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr1112708638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása