HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Egyre zajosabb világban élünk.  Fülünk pedig a kor előrehaladtával amúgy is romlik, egyrészt a fülben lévő erek meszesedésével, másrészt az idegpályák lassulásával. Egy látássérült embernek különösen óvnia kell fülét a káros behatásoktól - már amennyire lehet -, hiszen a hallás számára életmentő lehet.    Az újpesti Widex Hallásstúdió munkatársai több Lámpás Klubban tartottak előadást 2017. májusában és júniusában, mely előadás keretében volt lehetőség ingyenes hallásvizsgálatra, igaz, nem süketszobai körülmények között. Éppen ezért mindenkinek javasolják, időről-időre jelentkezzen be, és vizsgáltassa meg hallását. A vizsgálat egyébként is teljesen ingyenes.

A Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorának 2017. július 21-i adásában Kocsis Gyöngyi audiológus-asszisztenssel, hallásakusztikussal, a Widex munkatársával beszélgettünk a leggyakoribb fülbetegségekről és azok megfelelő időben történő kezeléséről,  valamint a különböző hallókészülékekről.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr512682775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása