HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

2017. május 19-én bűnmegelőzési előadást tartottak a Békásmegyeri Lámpás Klubban. Meghívott előadó Kardos Zsolt főtörzs-zászlós és munkatársa, a BRFK III. kerületi Rendőr-főkapitányságának munkatársai voltak.
 
Ennek kapcsán arról beszélgettünk, melyek a legkiszolgáltatottabb célcsoportok, illetve hogyan lehet megelőzni egy-egy trükkös lopást, rablást, kifosztást - nem beszélve a kiberbűnőzésről. Az előadáson különböző élethelyzeteket is bemutattak egy-egy -
Törőcsik Mari és Bodrogi Gyula színművész által eljátszott - szituáció segítségével.
 
 
Az interjú a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában hangzott el 2017. június 23-án pénteken 13 és 24-én szombaton 3 órakor.
 
A felvételt és az interjút Ruzsa Viktor készítette.
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr8112617605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása