HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Sziasztok! Kicsit "Off" is, meg nem is. A Civil Rádió médiatámogatója egy rockzenei tehetségkutatónak, amelyet idén már harmadszor rendeznek meg. Ennek felhívását gondoltam megosztani Veletek, lévén, hátha van köztetek rockervénájú zenész, aki zenekarával szívesen bemutatkozna egy előkelő hely előkelő közönségének.
 
Fogadjátok szeretettel:
 
A Magyar Queen Klub 2017-ben harmadik alkalommal hirdeti meg a "We Will Rock You" rockzenei tehetségkutató versenyt.
 
A verseny médiapartnere a Civil Rádió, melynek stúdiójában az esemény főszervezője: Arnold Gyarmati, a Queen Klub tiszteletbeli elnöke: Andrásfay Endre "Bandus", valamint az elnök: Tóth Tibor.
 
A felvételt készítette és a beszélgetést vezeti: Ruzsa Viktor
 
A felvétel a Civil Rádió "117 perc" című magazinjának 2017. június 14-i szerdai, 16 órakor kezdődő adásában hangzott el, ismétlés 15-én csütörtökön 0 órakor.
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr9812600625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása