HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ARANY ÖRÖKSÉG

2017.06.15. 01:25

szerző: RUZSA_VIKTOR

Ha a hónap második pénteke, akkor a Hermina Egyesület magazinműsora szól a Civil Rádió Filagória című műsorában. A rádió Budapest vonzáskörzetében az FM 98 frekvencián fogható.
 
Júniusi adásunk első felében egy április végi programunk kapcsán hallhatnak riportot. Egyesületünknél járt Hundzsa Gyula, a Retina Magyarország Egyesület elnöke.
Az adás második felében, az előző adásban tett ígéretünkhöz híven kis beszámolót hallgathatnak meg a Horizont Kultúrcsoport „Arany Örökség” programjáról több résztvevőtől.
 
 
 
Műsorvezető: Borainé Kati, Szerkesztő-riporter: Borai Botond, intro: Shuck Antal, hangmester: Balogh Tamás, házigazda: Ruzsa Viktor
 
A műsor a Civil Rádióban hangzott el 2017. június 9-én pénteken 13 és 10-én szombaton 3 órakor.
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr8012594217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása