HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

HERMINA MAGAZIN - MÁJUS 12.

2017.05.12. 23:59

szerző: RUZSA_VIKTOR

Ha a hónap második pénteke, akkor a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének magazinja szól a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában. 2017. május 12-én sem történt ez másképp:

 

 

- Megismerhetik Kisnémedi Varga Pál magyar nóta- és operett-énekest, aki minden év májusában - így 2017. május 13-án is - újabb és újabb nagykoncerttel örvendezteti meg Hallgatóságát a Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Székházának Hermina termében;

 

- A Mozdulj! Közhasznú Egyesület 2011. óta minden évben szervez tandemtúrát látássérültek számára a Balaton körüli zöld jelzésű kerékpárúton. Borai Botond mikrofonjánál az egyik alapító: Tálos Mónika gyógypedagógus, valamint édesanyja: Tálosné Violányi Mariann festő.

 

 

Szerkesztő-riporter: Borai Botond, zenei szerkesztő-műsorvezető: Borainé Kati, technikai munkatárs: Balogh Tamás,  intro: Shuck Antal, felelős szerkesztő,  házigazda: Ruzsa Viktor, a Civil Rádió munkatársa.

 

 

A műsor a Civil Rádióban hangzott el 2017. május 12-én pénteken 13  és 13-án szombaton 3 órakor.

 

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr9012501937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása