HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

1964. óta ünnepeljük A Költészet napját április 11-én, az 1905 - 1937. között élt József Attila születésnapja tiszteletére.
 
Ez alkalomból a Békásmegyeri Lámpás Klubban verses estet rendeztek, melyen Baráth Zsófia, Kiss Józsefné és Ézsiás László mondtak el néhányat kedvenc, főképp József Attila által írott verseikből, valamint saját költeményeikből.
 
Szinte a klubbal egyidőben jelent meg Ézsiás László "Szívem a versben - vers a szívemben" című CD-je, melyet a költő-előadóművész 70. születésnapja tiszteletére adott ki a Jászfényszaruiak Baráti Köre, a helyi születésű művész tiszteletére.
 
A klubon készült felvétel az előadók (egyúttal szerzők), valamint a klub résztvevőinek hozzájárulásával a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában hangzott el, 2017. április 28-án pénteken 13:00 -kor, valamint 29-én szombaton 3:00 -kor.
 
 
A felvételt és az interjúkat Ruzsa Viktor készítette, a klub háziasszonya: Vassné Pintér Teréz.
 
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr7512467561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása