HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

NAGYPÉNTEKI MAGAZIN

2017.04.18. 10:17

szerző: RUZSA_VIKTOR

Ha a hónap második pénteke, akkor a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének magazinja szól a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című magazinjában.
 
 
2017. áprilisi műsorunk részben a Húsvét jegyében szólt. A műsor első részében megismerhették a Hangos Bibliát, majd ezt követően műsorunk második részében szóltunk a Városligetet érintő felújításokról, illetve a Vakok Kertjének idei megnyitásáról, nyitvatartási rendjéről.
 
Szerkesztő-műsorvezető: Borainé Kati, riporter: Borai Botond, hangmérnök: Balogh Tamás, intro: Shuck Antal, házigazda: Ruzsa Viktor, a Civil Rádió munkatársa.
 
A műsor a Civil Rádióban hangzott el 2017. április 14-én 13, illetve 15-én 3 órakor.
 
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.
 
 
A műsor meghallgatható még a https://www.herminaegyesulet.hu oldalon is.
 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr10012433895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása