HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

TAVASZNYITÓ 117 PERC

2017.03.31. 01:29

szerző: RUZSA_VIKTOR

- Gondolták volna, hogy már a Rákosi-rendszerben is volt botrányba fulladó metróépítés? - megtudhatják, mire gondolunk, ha velünk tartanak éjféltől, 117 perc című magazinunk ismétlésében, perceken belül;

 

- Április 2-a az autizmus világnapja. Családi napra készülünk a Kultúrparttal és a Fonóval, valamint a Blues Radio Budapest csapatával - na és persze a Civil Rádióval. A stúdióban Kapitány Imolával, a MOZAIK Egyesület vezetőjével beszélgetünk a részletekről;

 

- Gasztronómia, bor és hegedű, mindenféle fülnek és ízlelőbimbónak ínyencség a Fonóban. Aki nem volt, erre az évre lemaradt róla. De hogy miről ne maradjon le jövőre? Hát megmutatjuk!

 

- Jön a szemétdomb a Tiszán! Hogyan tisztítsuk meg? - erre keresték a választ Reggeli műsorunkban a PET Kupa vezetőjével. Meghallgatjuk!

 

- Elképzelhető csúcstalálkozó kézfogás nélkül? - nos, úgy tűnik, Angela Merkel baloldali bevándorlás-párti német kancellár, az EU meghatározó alakja és Donald Trump újonnan beiktatott amerikai, konzervatív elnök között igen. Mi is volt ez? Megbeszéljük!

 

- Mi a baj veletek, Soros civiljei? - megmondják! De jól mondják? Móra Vera, az Ökotárs Alapítvány vezetője majd megmondja. Mi meg hallgatjuk!

 

 

 

Szerkesztő: Kemény Dániel, hangmérnök: Better Roland, műsorvezető: Ruzsa Viktor

 

 

 

A műsor a Civil Rádióban hangzott el 2017. március 21-én kedden 16 órakor és 22-én 0 órakor.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr1712389613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása