HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A  Lajtai Kati, Kasza Tibi és Kasza Gábor alapította Crystal talán 2010-ben állt utoljára színpadon abban a formájában. Tibi azóta szólóénekesként szerepel, míg Gábor főleg hangmérnökként dolgozik, természetesen Tibi koncertjein is. Kati pedig az azóta sikeressé vált Budapest Voices énekeseként. Néhány hete pedig anyai örömök elé nézett. 

 

 

Tibi augusztus 5-én este a Barba Negra Track-ben adott felejthetetlen szólókoncertet új, Kasza Show Band nevű zenekarával. A koncert előtt este 19 órától Várkonyi Attila, Dj Dominique adott egy bő egyórás retro disco-t, melyben a nyolcvanas- és kilencvenes évek  legnagyobb hazai- és külföldi  sikerszámait játszotta. Persze azért akadt egy-két újabb dal is.  Ahogy Tibi koncertjén is, előkerültek a régi Crystal-dalok is, mellettük Tibi néhány  új száma is.  Emellett Tibi ezen a koncerten is hatalmas emberségéről tett tanubizonyságot. Még a múlt hónap közepén egy 24 éves gödöllői hölgy, akiről kiderült, a Turay Ida színház jegykezelőjeként dolgozott, egyik este Hazaérve kiszállt autójából, hogy kinyissa   háza kapuját, amikor is egy idegen férfi beült autójába, és el akarta rabolni azt. A hölgy azonban utánament, belekapaszkodott  kocsijába, de hiába, nem tudta megakadályozni a rablást. A kocsival menekülő rabló később az út menti árokba hajtott, a kocsi felborult, és maga alá temette a lányt, aki szörnyethalt a balesetben. Tibi tudomására jutott, hogy barátaival szeretett volna  eljönni a koncertre. A barátai ott is voltak – sajnos nélküle. Tibi pedig „Valahol” című, 2008-ban megjelent dalát ajánlotta a lány emlékének. A dal alatt többen a magasba emelték mobiltelefonjaikat  bekapcsolt vakuval, így azok  csillagokként hullámoztak a nézőtéren. A remek hangulatú koncert csaknem két órás volt, az idő kellemes volt, nem volt nagyon meleg, sem túl hideg, kicsit a szél is fújt. A szakemberek  esővel érkező hidegfrontot jósoltak, ez persze be is jött, de az eső szerencsére már csak szombat hajnalban érkezett, mire hazaértünk. A hely a Rákóczi híd mellett, az Infoparknál van, így  a friss dunai levegőt élvezhettük.

Jó volt újra hallani Tibit élőben, csaknem három év után (legalábbis én már elég rég voltam koncertjén, amióta szólóénekesként  tevékenykedik), sajnos  találkozni nem tudtunk, mert csaknem kétezer ember volt a színpad előtt, így a hatalmas tömegben nem mindenki tudott odamenni hozzá a műsor végén.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr389541022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása