HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Szurkolói zónát alakítanak ki a budapesti Március 15-e tér 4. szám alatt a XXXI. Nyári Olimpiai játékok idejére. A Rió de Janeiro-ban megrendezésre kerülő világverseny ideje alatt az MTVA M4 Sport, illetve M5 Olimpiai csatornája élő közvetítéseit nézhetik végig az érdeklődők helyszíni szakkommentátor segítségével. A zónában gyereksarokkal is várják a családokat. Az informatikai hátteret a Vodafone, míg az elektronikait a Samsung biztosítja. Az MTVA élő közvetítéseit pedig Budapest Főváros Önkormányzatának köszönhetően követhetik figyelemmel a nézők. Az Önkormányzat a korábbi UEFA labdarúgó EB-n felmerült szurkolói igények alapján döntött úgy, hogy támogat egy ilyen kezdeményezést, és biztosítja a helyszínt.
 
 
 
 
 

 

 

 

A 2016. augusztus 2-i, a helyszínen tartott sajtótájékoztató vágatlan felvétele:

 

Moderátor: Szujó Zoltán, az MTVA sportriportere.

A felvételt és a tudósítást Ruzsa Viktor készítette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr368933984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása