HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

MÁJUSI VÁLOGATÁS

2016.05.28. 15:57

szerző: RUZSA_VIKTOR

„Filagória – A védett közösségi tér” című műsorunk 2016. május 27-i adásában az Esélyegyenlőségi Magazin májusi válogatását hallhatták Hallgatóink.
 
Szóltunk Col Legno „Az egyetlen hajléktalan” című operájának bemutatójáról, annak filmváltozatáról és arról, hogy az opera bevételét átadták a Diótörés Alapítvány irodájában, 2016. március 24-én, az Alapítvány által támogatottak részére. Ezt követően Somodi Bálinttal beszélgettünk, aki sikertörténetéről mesélt. Végezetül három budapesti- és három vidéki település elismerése kapcsán beszélgettünk Dr. Földesi Erzsébettel, a Fogyatékos Emberek Szervezeteinek Tanácsa elnökével, annak kapcsán, hogy április 8-án az Országházban átadták a Befogadó Magyar Települések Díját.
 
 
Szerkesztő-műsorvezető-riporter: Ruzsa Viktor, felelős szerkesztő: Bratkó Zójsef, postamester: Bratkóné Földesi Ágota
 
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr858754522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása