HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Civil Rádió - Filagória - A védett közösségi tér - 2015. március 11-i adásunk itt hallgatható meg:

A Buda Cash bróker-botrány következtében az Igazgyöngy Alapítvány is komoly pénzügyi bajba került, hiszen az Alapítvány pénze is a Cég egyik bankjánál vezetett számlán volt elhelyezve - 2015. március első napjaiban sajnos főképp erről szóltak az Alapítvánnyal kapcsolatos hírek. Arról azonban vajmi keveset szólt a közmédia, hogy 2015. március elején az Alapítvány ügyvezetőjét, L.Ritók Nórát beválasztották  az Ashoka Magyarország tagjainak sorába. Mi is az az Ashoka? Erről is hallhatnak ebben a műsorban, előtte persze megismerhetjük az Alapítvány működését, tevékenységét is.  Nálunk ez a legfontosabb! Na persze a pénzügyi segítség is elengedhetetlen - így, ha valaki szeretné segíteni az Alapítvány munkáját, akkor látogasson el a https://www.igazgyöngy-alapitvany.hu oldalra.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr737264227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása