HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

INDUL AZ ÚJ ÉVAD

2013.09.20. 23:14

szerző: RUZSA_VIKTOR

Mozgalmas napok, hetek után újra egy kis lazítás idehaza, illetve holnap este Péter barátomék klubjában, amikoris folytatódik a társastánc-tanfolyam. Bár a múlt hét végén kevesen voltunk, ám annál családiasabb volt a légkör.

 

 

Múlt szerdán, szeptember 11-i „Fillagória – A védett közösségi tér” című műsorunkban folytattuk a Gödöllő és Térsége Látássérültjeinek Egyesülete bemutatását. Ezúttal két látássérült mentorral, Szluka Lídiával és Aranyiné Kmett Olgával beszélgettem, akikkel még előtte hét keddjén rögzítettem egy beszélgetést Gödöllőn, az Egyesület irodájában. Aki lemaradt volna műsorunkról, vagy csak szeretné újra meghallgatni, itt most megteheti.

 

A héten igazán beindult a szekerünk, hiszen  újabb évad indul. Vége a nyárnak, bár az időjárás még kellemes, azonban az éjszakák már hűvöskések, és reggelente elkél egy vékonyabb pulóver.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr495526741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása